Fotoalbum

Rock around the Jukebox in Rosmalen, door Max Ramali
 

NGG en NVHR in Rosmalen 2017

Tijdens het weekeinde van 14 en 15 oktober waren we weer uitgenodigd voor dit grootschalige jaarlijkse evenement in het voormalige Autotron. In zijn soort het grootste evenement ter wereld.

Net als vorig jaar hadden we weer de beschikking over de zeer ruime opstelling in de ontvangsthal achter de kassa’s. Fantastische locatie. Iedereen komt daar minstens tweemaal langs.

Het NVHR team bestond het hele weekeinde uit Dick Zijlmans, Vok Keijsper en Jan Suurbier. De NGG dj’s waren afwisselend Hennie Overdijk, Peter Boin en ondergetekende.

Als altijd was het weer een drukte van belang bij onze tafels. Ook de NVHR had aan aandacht geen gebrek.

Leuke bijkomstigheid: vrijwel het gehele podium is leeggekocht terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling was! Daardoor reed Dick aardig leeg terug. Scheelde ook weer met inladen.

De beurs zelf werd ook weer druk bezocht, hoewel het leek of het zondag rustiger was dan op de zaterdag. Waarschijnlijk veroorzaakt door het fantastische nazomer weer die dag.

Het thema dit jaar was "Legends of 1959". Uiteraard veel aandacht voor de verongelukte zangers Buddy Holly, Big Bopper en Ritchie Valens. Maar ook jukeboxen, auto’s, boten, films etc. uit dat jaar werden extra belicht.


Cadeau 30 jaar Rosmalen

Aangezien het de 30e beurs was kregen de standhouders een fles rode wijn met speciaal etiket. Erg leuk. Bedankt Marije en Ernst!

Wellicht tot 2018.


Mia's Fifties

Max Ramali
Voorzitter NGG en fotografie