Fotoalbum

Rock around the Jukebox in Rosmalen

NGG en NVHR tijdens de Jukeboxbeurs in Rosmalen 15 en 16 oktober 2016.


Afgelopen oktober stonden het NGG en de NVHR naast elkaar in de entreehal van het Autotron in Rosmalen tijdens de jaarlijkse “Rock around the Jukebox” beurs. Deze grootste beurs ter wereld op het gebied van jukeboxen en jaren 50-70 lifestyle wordt gehouden sinds 1988. Zo’n weekeinde wordt door enkele tienduizenden bezocht. 

Vorig jaar stonden zowel het NGG als de NVHR er voor de eerste keer. Echter toen nog in het aangrenzende EvenTron waar o.a. ook de live muziek stond. Geen goed huwelijk zoiets met onze muziek.

Dit jaar stonden wij op echter op een A-locatie! We hadden bovendien 12 meter tafel + een heus podium vrij tot onze beschikking. We konden ons daar goed presenteren aan het publiek.

Door deze centrale plek (tussen de grote hal en het Eventron) komt iedereen hier minstens tweemaal langs. En uiteraard iedereen die de kassa passeert c.q. naar de oldtimers buiten gaat. Kortom: heel veel belangstelling.

De mensen van de NVHR kregen veel vragen op radiogebied voorgelegd en wij weer over grammofoons etc. Verder werd er uiteraard veel over en weer over muziek gepraat. Altijd leuk zoiets.

Hopelijk worden we voor de volgende beurs weer uitgenodigd.
Dank aan Ernst en Marije Aalders voor de perfecte organisatie.

Max Ramali
Voorzitter Nederlands Grammofoon Genootschap

Fotografie Max Ramali