Fotoalbum

NGG in Maastricht
 

NGG aan het Vrijthof in Maastricht.Donderdag 3 september 2020 was Geert Koolen namens het NGG te gast bij het "Museum aan het Vrijthof" in Maastricht. Inderdaad, aan het gezellige Vrijthof in hartje Maastricht.Geert Koolen, platenspeler en vinyl zijn zelfs tentoonstellingsfähig tegenwoordig:-)))

Geert toont hier een nostalgische hip-hop plaat uit 1982, "The Message",  (door Grandmaster Flash and the Furious Five).


Moeder en dochter

Het museumgebouw is een van de oudste gebouwen van de stad en was vroeger het buitenverblijf van Karel V.
In het museum zijn jaarlijks tentoonstellingen te zien met wisselende thema's. Van entertainment tot popcultuur en hedendaagse kunst. Het onderwerp kan van alles zijn, als het geheel maar verrassend en grensverleggend is. Op een prachtige locatie met een rijke geschiedenis die zorgt voor een indrukwekkende en unieke sfeer.

Afgelopen weken presenteerde Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht van 1 juni tot en met 27 september 2020 de tentoonstelling 'Streetlife'. Het museum toont kleurrijk werk van de Amerikaanse fotograaf Jamel Shabazz en zwart-wit portretten van de Nederlandse fotograaf Hans Rietveld. De straatfotografie markeert de jaren 60, 70 en 80. Tijdens de tentoonstelling wordt ook een nieuw fotoboek van Shabazz gelanceerd.

Museum aan het Vrijthof
Vrijthof 18
6211 LD Maastricht

Geert Koolen, secretaris NGG